Често задавани въпроси

Често задавани въпроси
Въпрос №1
Какво представлява споделеното пространство?

Споделено работно пространство или коуъркинг са помещения с организирани работни места за краткосрочно или периодично ползване. Среда от хора от различни организации, дейности и услуги, работещи дистанционно. Споделените работни пространства се използват от самостоятелни професионалисти или хора, чиято работа е свързана с чести и продължителни пътувания.

Въпрос №2
Защо да избера такъв тип услуга?

Услугата „споделено пространство“ или „coworking space“ е популярна и нашумяла през последните години. Спестете разходи за наеми и сметки, ценно време и проблеми. В допълнение с всички удобства, Вие можете да се отдадете на работата, учението или развитието на бизнеса си. Ако нямате къде да съберете екип от хора или да се усамотите, това е Вашето място.

Въпрос №3
Какъв тип работни пространства се предлагат?

Предлагаме отворено пространство или така нареченото coworking space за определен период от време. Имаме пакети почасово, за дни, седмици и месеци.

Предлагаме и конферентна зала за различно времетраене. Може да се използва от 4 до 7 човека както почасово, така и за ден или повече.

Разбира се може да се възползвате и от цялото пространство на офиса, което включва всички бюра в общата част и конферентната зала. Услугата се предлага почасово и събира до 20 човека.

Получавате допълнителна услуга за използване на офис оборудването като сканиране, принтиране и копиране на страници с допълнително заплащане и се ползва независимо от избрания пакет.

Въпрос №4
Подходящо ли е за мен?

Ако сте човек, който търси спокойно място, за да си свърши работата или да учи, това е идеалното място за Вас. Ще можете да се усамотите и да мислите върху важните за Вас задачи.

Ако имате малък бизнес или сега започвате да се развивате, не рискувате със сметките за наем, ток, вода, интернет… В допълнение с това, ползвате офис оборудването, кухнята с подсигурени кафе и чай, удобни бюра и столове и разбира се отопление и охлаждане. Всичко това понякога е свързано с проблеми, които губят ценно време и ресурси.

Или сте бизнес с екип от много хора и търсите представително, временно място за служители или планирани срещи в неработни дни с клиенти. Да обсъждате идеи и да вземате важни решения, конферентната зала е добър избор за това.

Въпрос №5
Какво услуга получавам?

Освен стандартните удобства като:

 • Офисно пространство
 • Интернет
 • Бюра и столове
 • Климатици
 • Служител при нужда
 • Пощенски адрес
 • Поддръжка на хигиена

Получавате още:

 • Санитарен възел
 • Оборудвана кухня с всичко необходимо
 • Сигурно място за лични вещи
 • Безплатни вода, пречистена с обратна осмоза, кафе, чай и посуда
 • Шумоизолирана телефонна кабина за провеждане на телефонни разговори

И още обособена зона за отдих с удобни барбарони, книги и списания за четене и разпускане. И да не забравяме удобствата, които се намират в близост – магазини, книжарници, места за хапване, молове…

Срещу допълнително заплащане може да се възползвате от конферентна зала за до 7 човека, цялото пространство на офиса, ползване на офис оборудването за отпечатване, копиране и сканиране на документи и да си организирате събития в почивните дни.

Въпрос №6
Трябва ли да се запиша за обиколка?

Ако не сте сигурни дали да изберете нас, заповядайте на място, за да Ви покажем. Посещенията трябва да бъдат резервирани предварително, за да сме сигурни, че ще имаме на разположение човек, който да Ви разведе и да отговори на Вашите въпроси. Всичко това е напълно безплатно.

Въпрос №7
Мога ли да доведа приятел/ка на работа с мен?

Ако желаете да доведете със себе си гост, колега или приятел, който също ще работи с Вас, трябва да заплатите за неговото посещение.

Въпрос №8
Има ли минимален ангажимент?

Използването на отвореното пространство е за поне 1 час.

Използване на конферентната зала от 4 до 7 човека е за поне 1 ден.

Използването на цялото офисно пространство за до 20 човека, включително и конферентната зала, е за поне 1 час.

Офис оборудването се използва и заплаща на място и е независимо от избраната услуга.

Организирането на събития се случва само и единствено с предварителна уговорка и извън работно време, т.е. в почивните дни.

Въпрос №9
Има ли скрити такси?

Няма скрити такси или допълнителни разходи, освен ако не е договорено допълнително. Всички цени, описани в раздела Цени, са в лева, крайни и с включено ДДС.

Въпрос №10
Обвързан/а ли съм с неустойки при прекратяване на услугата от моя страна?

Не, няма неустойки при прекратяване на услугата от Ваша страна, независимо от ситуацията.

Ако имате други въпроси, ще се радваме да отговорим на тях. Не се колебайте да се свържете с нас.